ik zoek personeel

Net dat personeel'tje meer

De krachten van sterxt

01. Communicatie

Onze kracht ontlenen wij aan onze sterke aanwezigheid. SterXt beschikt over een team wat bestaat uit verschillende regiomanagers, hiermee zorg en we voor korte en vaste communicatielijnen met onze opdrachtgevers. SterXt vindt het belangrijk om een goed overzicht te krijgen in de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers, daarom bieden wij voor al je wensen een luisterend oor.

02. Betrouwbare partnerschap

Het voldoen aan de wensen van onze klanten is onze missie. Wat een werknemer van SterXt onderscheidt is dat ieder over zijn of haar specialiteit beschikt . We werk en voornamelijk met ZZP ’ers. Onze werknemers stropen hun mouwen altijd op en zetten zich 100% in. SterXt is dan ook ontzettend trots op de geweldige inzet van alle werknemers.
Samen gaan we voor jouw succes!

03. Flexibel

Wij van SterXt werken met verschillende werknemers, voor bepaalde en onbepaalde periodes. Hierdoor kunnen wij ons flexibel opstellen en zo hebben wij voor jou de beste keuze(s). Onze werknemers zijn 24/7 inzetbaar voor al je werkzaamheden. Je bent bij ons niet zomaar iemand. Wij staan altijd voor je klaar.

“Een ander soort bedrijf. Een ander soort communicatie”

Personeel nodig?

Bij SterXt verbinden wij mensen en mogelijkheden.

Over SterXt

Door inspirerende initiatieven en goede ideeën te bedenken, blijven wij ons continu innoveren. Ons doel is om om langdurige relaties met onze opdrachtgevers op te bouwen en elkaar te helpen waar nodig is. Met behulp van ons team zorgen wij voor vlekkeloos contact. Wij werken met verschillende teams, ieder hun specialisme, dus voor iedere vraag een oplossing.